fbpx

De kookworkshops

 Een privé kookworkshop volgen? Kom naar Bio Lou in Amsterdam Zuid! Een professionele, gezellige en kleinschalige kookstudio met een ruim aanbod aan betaalbare kookworkshops. Een kookworkshop volg je al vanaf €68,- p.p. incl. alle drankjes (prosecco, wijn, bier, fris, koffie en thee). Groepen van 2 t/m 20 personen zijn van harte welkom!

ALGEMENE INFO

Spaanse tapas

Tijdens deze kookworkshop leer je moderne, originele, maar ook traditionele tapas gerechten maken uit de verschillende regio’s in Spanje. Zoals tostadas en gefrituurde kaasballetjes. Delicioso!

Italiaans

We gaan samen de keuken in en heerlijk koken met recepten uit Bella Italia! Authentieke en originele gerechten uit diverse streken van Italië. La Dolce Vita!

Frans

Maak onder mijn begeleiding een heerlijk 3 gangen diner met gerechten uit de Franse boerenkeuken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere aardappelgratin, ratatouille en een karameldessert. Viva la France!

Marokkaans

De Marokkaanse keuken is een mysterieuze keuken met uitbundige gerechten. Veel noten, zuidvruchten, aparte specerijen, diverse soorten tajine en natuurlijk ook couscous. 

Aziatisch

Tijdens deze workshop reizen we af naar Vietnam, Thailand, Japan, China en Korea! We maken gebruik van heerlijke kruiden en ingrediënten zoals koriander, citroengras, limoenbladeren, gember, pepertjes en Thaise basilicum.  

Indiaas

We maken een reis door de exotische gebieden van India met heerlijke kruiden en specerijen. Maak lekkere curry’s en bijgerechten met ingrediënten zoals garam masala, linzen en kokosmelk.

Werelds

De wereldse kookworkshop is een combinatie van gerechten uit de verschillende kookworkshops die ik geef. Wil je diverse kookstijlen ontdekken dan is deze kookworkshop een aanrader. 

Vegetarisch

Wat is een goede vervanging voor vlees/vis en wat maakt een vegetarische maaltijd nu compleet? Ik laat het je zien in deze kookworkshop!

Veganistisch

Graag wil ik je tijdens deze kookworkshop inspireren met smaakvolle en diverse veganistische gerechten. Laat je verrassen door deze kookworkshop zonder dierlijke ingrediënten.

Koolhydraatarm en gezond

Tijdens deze kookworkshop gaan we de keuken in om koolhydraatarme gerechten te bereiden die praktisch, lekker en gezond zijn. Voor als je toe bent aan een gezonde start en/of meer koolhydraatarm wilt eten.

Kleine gerechtjes

Lekkere kleine gerechtjes, die gaan we maken tijdens deze scherp geprijsde kookworkshop! Doe inspiratie op voor borrelhapjes, een feestje, een uitgebreide lunch of een diner met allemaal verschillende gerechtjes.

    Voordelig!