fbpx

De kookworkshops

In een professionele en gezellige kookstudio in Amsterdam Zuid kan je kiezen uit diverse soorten kookworkshops.
ALGEMENE INFO

Spaans

Leer moderne, originele, maar ook traditionele tapas gerechten maken uit de verschillende regio’s in Spanje. Zoals tostadas en gefrituurde kaasballetjes. Delicioso!

Italiaans

Maak een lekker 3 gangen diner met verse ingrediënten zoals basilicum en Parmezaanse kaas. Authentieke en originele gerechten uit diverse streken van Italië. La Dolce Vita!

Frans

Een 3 gangen diner met heerlijke gerechten uit de Franse boerenkeuken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere aardappelgratin, ratatouille en een karameldessert. Viva la France!

Marokkaans

De Marokkaanse keuken is een mysterieuze keuken met uitbundige gerechten. Een beetje modern en uit de tijd van de verhalen van “Duizend en één nacht”.

Oosters

Exotische gerechten uit Vietnam, Thailand, Japan, China en Korea zal je gaan maken. Met de bekende kruiden en ingrediënten zoals koriander, citroengras en gember.

Indiaas

Een reis door exotische gebieden van India, met heerlijke kruiden en specerijen. Maak lekkere curry’s en bijgerechten met ingrediënten zoals garam masala, linzen en kokosmelk.

Werelds

Diverse gerechten uit vele landen over de wereld. Het is een combinatie van recepten uit al mijn kookworkshops. Ontdek vele kookstijlen in één kookworkshop.

Vegetarisch

Leer hoe je een gerecht zo kan bereiden dat je het vlees of de vis niet mist. Ontdek vele alternatieven te gebruiken waardoor je een gerecht toch smaakvol kan bereiden.

Gezond

Gerechten met veel soorten groenten die je op verschillende manieren leert bereiden. Voor wie graag inspiratie wil voor gezond koken, wil afvallen of toe is aan een gezonde start!

Petit deluxe

Bijzondere ‘kleine’ gerechtjes ga je maken. Inspiratie voor bijvoorbeeld luxe borrelhapjes die je kan maken voor een feestje of een uitgebreide lunch.

Kerst

Ontdek met de speciale kerst kookworkshop hoe je een heerlijk verrassend kerstdiner op tafel kan toveren.

Open kookworkshops

Wil je alleen of samen met iemand anders aanschuiven bij een open kookworkshop dan kan dat op de laatste zondag van de maand.

COVID-19
Ook in deze tijd verwelkom ik jou en je gezelschap graag in mijn kookstudio
voor een ontspannen en gezellige middag of avond lekker koken & eten.
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Uiteraard heb ik diverse COVID-19 maatregelen genomen.
Lees hier over de covid-19-maatregelen