fbpx

Italiaanse kookworkshop

Kookworkshop Italiaans in Amsterdam

Met je eigen gezelschap gezellig een kookworkshop Italiaans volgen in Amsterdam? Je bent welkom bij Bio Lou! We gaan samen de keuken in en heerlijk koken met recepten uit Bella Italia! Ingrediënten zoals verse basilicum en heerlijke Parmezaanse kaas zijn onmiskenbaar voor de Italiaanse keuken.

Bij de Italiaanse kookworkshop maken we een lekker 3-gangen diner. Authentieke en originele gerechten uit Piemonte, Toscane, Calabrië en andere Italiaanse streken waarbij het water je in de mond loopt.

La Dolce Vita!

Vol passie gaan we koken en eten
zoals de echte Italianen!

Vanaf 5 personen €65,- p.p.
incl. alle drankjes en btw.

Het drie gangen menu

• Crostini met geitenkaas en vijgen-walnoottapenade (v)

• Crostini panzanella – tomaatjes, paprika, mozzarella & basilicum (v)


• Polpette al pomodoro – rundergehaktballetjes met verse kruiden en tomatensaus

• Kip met courgette, zongedroogde tomaat en parmezaanse kaas

• Siciliaans vispotje met gekarameliseerde venkel, droge martini en tomaat 

• Frittata met spaghetti, pompoen en ricotta (v)

• Caponata van aubergine, rozijnen en pijnboompitten (v)


• Citroen tiramisu met limoncello

De gerechten kunnen wijzigen door : het seizoen, de verkrijgbaarheid van de ingrediënten, grote van de groep of bepaalde allergieën/eetwensen.
Zitten er vegetariërs in de groep of zijn er andere eetwensen of allergieën? Geen probleem, er kan overal rekening mee worden gehouden.

Verloop van de kookworkshop Italiaans

  • 5 De kookworkshop begint met een drankje en uitleg
  • 5 Aan de slag in de keuken, in groepjes van 2 á 3 personen wordt er gekookt
  • 5 Elk groepje maakt één of meerdere verschillende gerechten
  • 5 In totaal worden er 5 á 8 verschillende gerechten gemaakt, afhankelijk van de groepsgrootte
  • 5 Als alles klaar is gaan jullie lekker samen eten aan een gezellig gedekte tafel
  • 5 De gerechten worden in 3 gangen geserveerd
  • 5 De afwas wordt gedaan terwijl jullie lekker aan het eten zijn
  • 5 Alle recepten worden achteraf per mail verstuurd

   Tijdsduur

  • De gehele workshop duurt ± 4 uur (koken en eten)

   Wanneer

  • Elke dag van de week, doordeweeks en in het weekend
  • Starttijd is flexibel, het kan ‘s morgens, ‘s middags
    en ’s avonds
  • Begin liever niet later dan 18:00 uur

   Aantal personen

  • Vanaf 5 t/m 20 personen. Ben je met minder personen? Geen probleem maar de prijs blijft gelijk aan 5 personen.

   Kosten

  • €65,- p.p. incl. alle drankjes (Prosecco, wijn, bier, fris, koffie en thee) en incl. btw
  • Voor €10,- p.p. extra is het mogelijk om met zoveel mogelijk biologische ingrediënten te koken