fbpx

Milou in de keuken

Hoi, ik ben Milou!

Ben dol op lekker eten en koken vandaar ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt en 8 jaar geleden Bio Lou ben begonnen. Bio Lou is een eenmansbedrijf, ik ben de telefoniste, inkoopster, chef-kok, hoofd logistiek en de planner!

Het plezier in koken begon al toen ik klein was. Maar toen ik op mijn 23e naar het platteland van Zuid Frankrijk verhuisde ontdekte ik pas echt wat koken was en hoe ik hier mijn creativiteit kon inzetten. Met seizoensproducten en goed vlees van de boeren leerde ik bijzondere en verfijnde gerechten maken. Terug in Amsterdam besloot ik mijn eigen kookstudio te beginnen. 

In mijn kookstudio in Amsterdam Zuid begon ik met diverse soorten catering opdrachten voor particulieren en bedrijven. Aansluitend startte ik een maaltijdservice waarbij ik voor gezinnen diverse maaltijden ging bereiden. Tijdens de maaltijdservice experimenteerde ik volop met diverse soorten gerechten voor de kookworkshops. Gezinnen konden de gerechten proeven en zo konden ze mij weer van feedback voorzien. Toen alle recepten helemaal waren goedgekeurd konden de kookworkshops beginnen!

‘’Ik laat je graag verrassen met diverse ingrediënten
en bijzondere smaakcombinaties’’

Tijdens de kookworkshops leer je lekkere gerechten bereiden die je erna zelf ook thuis kan maken. Mijn doel is om jou te laten verrassen met diverse ingrediënten en bijzondere smaakcombinaties.

Interesse voor de inhoudelijke kennis over voeding begon ook steeds groter te worden. Uiteindelijk ben ik daarvoor opleidingen gaan volgen en inmiddels gediplomeerd voedingsdeskundige.

Uiteindelijk viel alles op ze plaats en geef ik nu diverse kookworkshops, voedingsadviezen en voorlichtingen. Praktische en theoretische kennis die ik heb opgedaan wordt toegepast in al mijn werkzaamheden.

COVID-19
Ook in deze tijd verwelkom ik jou en je gezelschap graag in mijn kookstudio
voor een ontspannen en gezellige middag of avond lekker koken & eten.
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Uiteraard heb ik diverse COVID-19 maatregelen genomen.
Lees hier over de covid-19-maatregelen