fbpx

Marokkaanse kookworkshop

Kookworkshop Marokkaans in Amsterdam

Een privé kookworkshop Marokkaans volgen in Amsterdam? Je bent van harte welkom bij mij in de kookstudio. De Marokkaanse keuken is een mysterieuze keuken met uitbundige gerechten. Veel noten, zuidvruchten, aparte specerijen, diverse soorten tajine en natuurlijk ook couscous. Een beetje modern, een beetje uit de tijd van de verhalen van “Duizend en één nacht”.

Tijdens de Marokkaanse kookworkshop gaan jij en je gezelschap onder mijn begeleiding de keuken in en maken we verrassende gerechten waar jullie vervolgens aan tafel van kunnen gaan genieten!

Besaha!

Ontdek de aparte specerijen van de Marokkaanse keuken!

Vanaf 5 personen €65,- p.p.
incl. alle drankjes en btw.
Met 2 personen €125,- p.p.

Het menu

• Tajine met boterbonen, gedroogde abrikozen en amandelen (v)

• Geroosterde groente met zelfgemaakte hummus (v)

• Kruidige gehaktpasteitjes van filodeeg met pijnboompitten

• Vegetarische pasteitjes van filodeeg gevuld met feta, pompoen en spinazie (v)

• Zoetige tomatendip voor bij de pasteitjes (v)

• Gemarineerde gamba’s met geroosterde paprika, limoen en honing

• Tabbouleh met tomaat, komkommer en verse kruiden (v)


• Koekjes met zuidvruchten, noten en een sinaasappel-kardemom dip

De gerechten kunnen wijzigen door : het seizoen, de verkrijgbaarheid van de ingrediënten, grote van de groep of bepaalde allergieën/eetwensen.
Zitten er vegetariërs in de groep of zijn er andere eetwensen of allergieën? Geen probleem, er kan overal rekening mee worden gehouden.

Verloop van de kookworkshop Marokkaans

  • 5 De kookworkshop begint met een drankje en uitleg
  • 5 Aan de slag in de keuken, in groepjes van 2 à 3 personen wordt er gekookt
  • 5 Elk groepje maakt één of meerdere verschillende gerechten
  • 5 In totaal worden er 5 a 8 verschillende gerechten gemaakt, afhankelijk van de groepsgrootte
  • 5 Als alles klaar is gaan jullie lekker samen eten aan een gezellig gedekte tafel
  • 5 De gerechten worden in 2 gangen geserveerd
  • 5 De afwas wordt gedaan terwijl jullie lekker aan het eten zijn
  • 5 Alle recepten worden achteraf per mail verstuurd

   Tijdsduur

  • De gehele workshop duurt ± 4 uur (koken en eten)

   Wanneer

  • Elke dag van de week, doordeweeks en in het weekend
  • Starttijd is flexibel, het kan ‘s morgens, ‘s middags
    en ’s avonds
  • Begin liever niet later dan 18:00 uur

   Aantal personen

  • Vanaf 5 t/m 20 personen. Ben je met 3 of 4 personen? Geen probleem maar de prijs blijft gelijk aan 5 personen.

   Kosten

  • €65,- p.p. incl. alle drankjes (prosecco, wijn, bier, fris, koffie en thee) en incl. btw
  • Voor €10,- p.p. extra is het mogelijk om met zoveel mogelijk biologische ingrediënten te koken