fbpx

Kookworkshop Spaanse tapas

Kookworkshop Spaanse tapas in Amsterdam

Zin in een ontspannen en gezellige avond koken, praten, lachen en lekker eten? Kom naar Bio Lou in Amsterdam voor een kookworkshop Spaanse tapas! 

Tapas zijn kleine gerechtjes die in cafés in Spanje bij een drankje worden gegeten. Een tussendoortje, om de tijd tot het (late) diner te overbruggen. Elke regio in Spanje heeft zijn eigen tapas. In Nederland eten we tapas vaak als complete maaltijd.

Bij de tapas kookworkshop van Bio Lou leer je moderne, originele, maar ook traditionele tapas maken uit de verschillende regio’s in Spanje. Samen gaan we de keuken in en maken we heerlijke en verrassende hapjes waar jullie daarna aan tafel van kunnen genieten. 

DELICIOSO!

Een tafel vol met heerlijke Spaanse tapas uit verschillende regio’s in Spanje!

Vanaf 6 personen €73,- p.p.
incl. drankjes en btw.
* Vanaf 2 personen zie de prijzen onderaan de pagina

Het menu

• Tostadas met aioli, ingemaakte champignons en geroosterde paprika (v)

• Tortilla de patatas met 3 kleuren paprika’s (v)

• Gefrituurde kaasballetjes met Salsa Brava (v)

• Albondigas con Manchego – gehaktballetjes met Spaanse schapenkaas en tomatensaus

• Vispotje met witvis, gamba’s, amandelen en tomaat

• Gazpacho salade – met tomaat, komkommer, croutons en gekookte eitjes (v)

• Kip met saffraan, rozijnen en pijnboompitten

• Salade met dadel, appel, gekaramelliseerde walnoten (v)

De gerechten kunnen wijzigen door: het seizoen, de verkrijgbaarheid van de ingrediënten, grote van de groep of bepaalde allergieën/eetwensen. Zitten er vegetariërs in de groep of zijn er allergieën? Geen probleem, er kan rekening mee worden gehouden als dit vooraf wordt doorgegeven.

Verloop van de kookworkshop Spaanse tapas

  • 5 De kookworkshop begint met een drankje en uitleg
  • 5 Aan de slag in de keuken, in groepjes van 2 à 3 personen wordt er gekookt
  • 5 Elk groepje maakt één of meerdere verschillende gerechten
  • 5 In totaal worden er 4 à 8 verschillende gerechten gemaakt, afhankelijk van de groepsgrootte
  • 5 Als alles klaar is gaan jullie lekker samen eten aan een gezellig gedekte tafel
  • 5 De gerechten worden in één gang geserveerd
  • 5 De afwas wordt gedaan terwijl jullie lekker aan het eten zijn
  • 5 Alle recepten worden achteraf per mail verstuurd

   Tijdsduur

  • De gehele workshop duurt ± 4 uur (koken en eten)

   Wanneer

  • Elke dag van de week, doordeweeks en in het weekend
  • Starttijd doordeweeks is vanaf 17:00 uur mogelijk en in het weekend is een lunch tussen 11:00-11:30 uur mogelijk of een diner vanaf 16:00 uur
  • Begin liever niet later dan 18:00 uur

   Aantal personen

  • Met 3 t/m 20 personen kan het alle dagen in de week.
    2 personen kan alleen op maandagavond, zie hiervoor de aparte pagina. 

    * Kosten (incl. btw)

- 2 personen (alleen op maandagavond) €150,- p.p.
- 3 personen €146,- p.p.
- 4 personen €109,50,- p.p.
- 5 personen €87,60,- p.p.

- 6 personen of meer €73,- p.p.

  • De prijzen zijn incl. drankjes. Uitgaande van max. 3 alcoholische drankjes per persoon. Voor €7,- per persoon extra is meer alcoholische drankjes mogelijk. Zelf extra drankjes meenemen kan ook. 
  • De drankjes zijn: prosecco (alleen mogelijk als welkomstdrankje), verder wijn, bier, fris, (bruisend)water, koffie en thee.
  • Voor €10,- p.p. extra is het mogelijk om met zoveel mogelijk biologische ingrediënten te koken.