fbpx

Kookworkshop Spaanse tapas

Kookworkshop Spaanse tapas in Amsterdam

Zin in een ontspannen en gezellige avond koken, praten, lachen en lekker eten? Kom naar Bio Lou in Amsterdam voor een kookworkshop Spaanse tapas! 

Tapas zijn kleine gerechtjes die in cafés in Spanje bij een drankje worden gegeten. Een tussendoortje, om de tijd tot het (late) diner te overbruggen. Elke regio in Spanje heeft zijn eigen tapas. In Nederland eten we tapas vaak als complete maaltijd.

Bij de tapas kookworkshop van Bio Lou leer je moderne, originele, maar ook traditionele tapas maken uit de verschillende regio’s in Spanje. Samen gaan we de keuken in en maken we heerlijke en verrassende hapjes waar jullie daarna aan tafel van kunnen genieten. 

DELICIOSO!

Een tafel vol met heerlijke Spaanse tapas uit verschillende regio’s in Spanje!

Vanaf 5 personen €65,- p.p.
incl. alle drankjes en btw.

Het menu

• Tostadas met aioli, gebakken champignons en geroosterde paprika (v)

• Tortilla de patatas met 3 kleuren paprika’s (v)

• Gefrituurde kaasballetjes met Salsa Brava (v)

• Albondigas con Manchego – gehaktballetjes met Spaanse schapenkaas en tomatensaus

• Vispotje met witvis, gamba’s, amandelen en tomaat

• Gazpacho salade – met tomaat, komkommer, croutons en gekookte eitjes (v)

• Kip met saffraan, rozijnen en pijnboompitten

• Salade met dadel, appel en Manchego kaas (v)

De gerechten kunnen wijzigen door : het seizoen, de verkrijgbaarheid van de ingrediënten, grote van de groep of bepaalde allergieën/eetwensen.
Zitten er vegetariërs in de groep of zijn er andere eetwensen of allergieën? Geen probleem, er kan overal rekening mee worden gehouden.

Verloop van de kookworkshop Spaanse tapas

  • 5 De kookworkshop begint met een drankje en uitleg
  • 5 Aan de slag in de keuken, in groepjes van 2 á 3 personen wordt er gekookt
  • 5 Elk groepje maakt één of meerdere verschillende gerechten
  • 5 In totaal worden er 5 á 8 verschillende gerechten gemaakt, afhankelijk van de groepsgrootte
  • 5 Als alles klaar is gaan jullie lekker samen eten aan een gezellig gedekte tafel
  • 5 De gerechten worden in één gang geserveerd
  • 5 De afwas wordt gedaan terwijl jullie lekker aan het eten zijn
  • 5 Alle recepten worden achteraf per mail verstuurd

   Tijdsduur

  • De gehele workshop duurt ± 4 uur (koken en eten)

   Wanneer

  • Elke dag van de week, doordeweeks en in het weekend
  • Starttijd is flexibel, het kan ‘s morgens, ‘s middags
    en ’s avonds
  • Begin liever niet later dan 18:00 uur

   Aantal personen

  • Vanaf 5 t/m 20 personen. Ben je met minder personen? Geen probleem maar de prijs blijft gelijk aan 5 personen.

    Kosten

  • €65,- p.p. incl. alle drankjes (Prosecco, wijn, bier, fris, koffie en thee) en incl. btw
  • Voor €10,- p.p. extra is het mogelijk om met zoveel mogelijk biologische ingrediënten te koken